La Mothaye - homeLa Mothaye - your stayLa Mothaye - your room
La Mothaye - your bookingLa Mothaye - your routeLa Mothaye - contact
NederlandsDeutsch
La Mothaye your stay Route en onze contactgegevens

Route to Chateau la Mothaye

 

Chateau La Mothaye is gelegen in het kleine dorpje Brion in de Loire Valley dicht bij de Loire kastelen en toeristische steden zoals Angers, Saumur en Tours. Brion ligt idiaal slechts 50 minuten zuidelijk van Le Mans (bekend van de 24 uurs race) en 20 minuten van Saumur waar de een prachtig Loire kasteel in het stadje over de Loire uitkijkt. Hier is ook de beroemste Franse paardendressuurschool(Le Cadre Noir). In slechts 30 minuten zit je in het centrum van de stad Angers waar veel winkels, restaurants en bars te vinden zijn.

 

Zie ook google-maps om uw route te plannen naar Chateau La Mothaye.


Chateau La Mothaye
Lieu dit La Mothaye
49250 Brion
France

 

GPS:

      see panoramio:             47° 26' 10" N  - 0° 09' 43" W

      or  GPS in TomTom:    N 47° 26.160' -  W 0° 09.700'

      or google:                       lattidude: 47.436 and longitude -0.161


 

Land line:   +33 (0) 9 50 98 90 51    

Mobile:        +33 (0) 7 822 555 27

Website      www.lamothaye.com

Email:         lamothaye@gmail.com

 

Per auto

Vanuit Nederland is Brion zeer goed te bereiken via de tolwegen. Utrecht - Brion is 760 km en normaal ongeveer 8 a 9 uur rijden. Wij rijden zelf altijd enigszins om via Amiens, hierdoor hoef je niet langs Parijs maar neem je de zeer rustige snelwegen (Lille (A29), Amiens (A29), Rouen (A28), Le Mans, Angers (A11), A85 (Saumur / Tours). Afslag 1 op de A85 (Beaufort-en-Vallee),

 

Per trein
De TGV stopt in Angers (30 min, station Angers St. Laud). Vanuit Nederland kunt u met de Thalys naar Parijs rijden en daar op de TGV naar Angers stappen. Parijs zelf is te bereiken in 2 uur met de TGV, ook leuk voor een dagje Parijs. U kunt uw treinreis geheel vooraf bij de NS-internationaal boeken. Wij kunnen u eventueel van het station Angers ophalen en  brengen. Bij het station is ook autoverhuur (let op de beperkte openingstijden).

Vliegtuig
Er zijn geen directe vluchten vanuit Nederland op de steden Angers en Tours. Dit gaat altijd via Parijs. Vanuit Parijs is het sneller met de TGV naar Angers dan te vliegen.

 

 

Route la Mothaye

 

route_la_mothaye