La Mothaye - homeLa Mothaye - your stayLa Mothaye - your room
La Mothaye - your bookingLa Mothaye - your routeLa Mothaye - contact
NederlandsDeutsch

La Mothaye your stay

Algemene voorwaarden - B&B Chateau La Mothaye - Gites Chateau La Mothaye

 

1. ALGEMEEN
Na ontvangst van uw reservering sturen wij u per email een bevestiging en vragen wij binnen één week een aanbetaling te voldoen van 25% met een minimum van één nacht per kamer per verblijfsperiode. Uw reservering is definitief zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben. Het resterende bedrag vragen we minimaal 4 weken voor aankomst over te maken. De afschrijving van het (aan)betalingsbedrag van uw bankrekening is uw bevestiging van betaling. Met het voldoen van de (aan)betaling bevestigt u met de hieronder afgedrukte voor­waarden akkoord te gaan en is er sprake van een definitieve overeenkomst tussen huurder (de gast) en verhuurder (Chateau La Mothaye). Bij uitblijven van de aanbetaling binnen één week behouden wij ons het recht voor de kamer opnieuw vrij te geven voor verhuur. Betalingen kunnen alleen per bankoverschrij­ving of cash. Creditcard betaling of PIN betaling is niet mogelijk, ook niet op Chateau La Mothaye zelf. Eventueel is betaling via PayPal mogelijk, maar dan is een toeslag van 4% van toepassing (kosten PayPal).

 

2. WIJZIGEN EN ANNULEREN
Wijzigingen kunnen slechts in overleg met en na schriftelijke toestemming van Chateau La Mothaye worden aanvaard en kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Bij annulering worden de volgende bedragen in rekening gebracht:

  • bij annulering t/m 56 dagen (8 weken) voor aanvang van het verblijf wordt de volledige aanbetaling gerestitueerd onder inhouding van administratiekosten van 25,- euro per boeking en eventuele bankkosten.
  • bij annulering korter dan 56 dagen en langer dan 28 dagen voor aanvang van de huurperiode wordt de aanbetaling alleen gerestitueerd als Chateau La Mothaye de kamer opnieuw heeft kunnen verhuren. Lukt dit niet, dan vervalt de aanbetaling aan Chateau La Mothaye. Elke (gedeeltelijke) restitutie is onder inhouding van administratiekosten van 25,- euro per boeking en eventuele bankkosten en/of kosten PayPal etc..
  • bij annulering vanaf 28 dagen (4 weken) of korter voor aanvang van de huurperiode wordt de totale verblijfs- c.q. arrangementsprijs in rekening gebracht.
  • Bij voortijdig vertrek na aanvang van een gereserveerd verblijf wordt de totale verblijfs- c.q. arrange­mentsprijs in rekening gebracht.

 

3. VERZEKERINGEN
Gasten dienen zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering, medische- en reisverzekering.

 

4. AANKOMST EN VERTREK
Uw kamer of gite is op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur ter beschikking van de gast. Op de dag van vertrek dient de kamer uiterlijk om 11.00 uur vrijgegeven te zijn. Voor de suite, gites, appartement is dat 10.00 uur a.m..

 

5. AANSPRAKELIJKHEID
Chateau La Mothaye aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan en diefstal of verlies van eigendommen van gasten alsmede letsel of ongeval berokkend aan gasten, ongeacht de oorzaak daarvan. Het gebruik van het zwembad en speeltoestellen geschiedt op eigen risico, het zwembad is onbewaakt. Kinderen mogen alleen onder toezicht van de ouders gebruik maken van het zwembad. Betreding van ons domein is voor eigen rekening en op eigen risico. Schade die gasten veroorzaken aan de gebouwen of opstal zijn voor rekening van de gasten.

 

6. UW VERBLIJF
De gasten wordt verzocht de huisregels na te leven en eigendommen van Chateau La Mothaye en andere gasten te respecteren, evenals de rust en privacy van andere gasten.

 

7. HUISDIEREN EN ROKEN

Roken in de gebouwen en huisdieren is/zijn helaas niet toegestaan. Bedankt voor uw begrip hiervoor.

 

8. OVERMACHT
Indien Chateau La Mothaye een reservering moet annuleren ten gevolge van overmacht, dan wordt de gedane (aan)betaling(en) terugbetaald. Chateau La Mothaye aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overige door de gast geleden schade, er kan geen verdere aanspraak worden gemaakt op enige vorm van vergoeding, van welke aard dan ook.

 

9. SUITE / GITE / APPARTEMENT – extra informatie

Voor de suite, Gite, appartement vragen we een borg van 150,- euro. Deze zal terug betaald worden indien er geen schade is aan suite en de suite bij vertrek wordt opgeleverd volgens de instructies (schone oven, lege koelkast, lege vaatwasser, etc.).

 

10. GENIET van uw verblijf

Wij hopen dat u een aangenaam verblijf heeft. Mocht u vragen hebben of informatie zoeken, laat het ons weten. Als uw verblijf niet is conform uw verwachtingen, neem s.v.p. z.s.m. contact met ons op. Alvast bedankt.  

                                                                               © Chateau La Mothaye 2018